המצרכים הנדרשים להכנה:
שמן קנולה – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל)
תפוח אדמה 5-6 יחידות – חתוכים לקוביות.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
חזה עוף – 500 גרם חתוך לקוביות.
אפונת גינה מוקפאת – 2כוסות מופשרת.
בצל – יחידה גדולה קצוץ. אבקת מרק עוף – כף שטוחה
כורכום – 2 כפיות שטוחות
פלפל שחור – כפית שטוחה
כמון טחון – 1/2 כפית שטוחה
מלח – קורט
מים – כוס עד כוס וחצי.
אופן הכנת המתכון
1. בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל עד הזהבה.
2. מוסיפים את קוביות חזה העוף וממשיכים בטיגון כ- 10 דקות נוספות.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה לעוד כ- 3 דקות טיגון, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
4. מוסיפים אפונה וכוס עד כוס וחצי מים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים מעט את הלהבה לבינונית לעוד כ- 20-30 דקות בישול לצמצום נוזלים.
5. בתיאבון (: