בריאותחדשות הארץמבזקים
חשד להימצאות חיידק סלמונלה בבשר בקר טחון קפוא של "מעדני הגליל"
מבדיקה שנערכה למוצר בשר של חברת "מעדני הגליל" מסוג: "בשר בקר טחון קפוא" בתכולה 500 גרם, ברקוד: 7290003415090, עלה חשד להימצאות חיידק מסוג סלמונלה.
בחברת "מעדני הגליל" הודיעו כי הודעה זו מתייחסת למוצר מסוג זה בלבד שיוצר ביום 19.12.2017 (בתוקף עד – 19.2.2018). המוצר נאסף מהמקפיאים בחנויות. אף על פי שחיידק הסלמונלה מושמד לאחר בישול יסודי, כמשנה זהירות מבקשת חברת "מעדני הגליל" מצרכנייה שרכשו את המוצר מתאריך ייצור זה בלבד, שלא לצרוך את המוצר ולהחזירו לנקודת המכירה הקרובה.
"החברה תמשיך לייצר את מוצריה ברמה הגבוהה ביותר על פי התקנים המחמירים ביותר והוראות משרד הבריאות. לפניות הציבור והבהרות נוספות ניתן לפנות בטלפון 03-7357100", נמסר מחברת "מעדני הגליל".