חדשות הארץמבזקים
יום זכויות בעלי החיים בכנסת – השפים הכינו מקלובה עם אורז וסויה
במסגרת יום זכויות בעלי החיים בכנסת, התקיימה זו הפעם הרביעית ארוחת צהריים טבעונית במזנון חברי הכנסת. את הארוחה הכינו יחד השפית והבלוגרית אורי שביט והשף אביחי גלבר של חברת "סודקסו" האחראית על ההסעדה במזנוני הכנסת. בארוחה השתתפו חברי הכנסת נורית קורן, מיקי לוי, יעל כהן פארן, אחמד טיבי, דב חנין, איציק שמולי, מוסי רז, עומר בר לב, שרן השכל ומנכ"ל הכנסת אלברט סחרוביץ. השנה הזמינו חברי הכנסת מאכל נוסטלגי מהבית ואתגרו את השפים להכין להם אותם בצורה טבעונית. בין המנות: מקלובה עם אורז וסויה, קציצות ברוטב עגבניות וחריימה בצורת גפילטע-פיש.
ח"כ תמר זנדברג שיזמה את הארוחה סיכמה: "שוב הוכיחו לנו השפים שאפשר להכין מאכלים מחומרים טבעיים בלבד ושאפשר לאכול מאכלים טעימים, צבעוניים, בריאים, זולים ונטולי סבל של החי".