הותר לפרסום: פוענח רצח אביעד בן סימון בקריית אתא
משטרת ישראל התירה לפרסם היום (שני) כי בתום חקירה מקיפה ואינטנסיבית שניהלה בעשרת החודשים האחרונים, פענחה את הרצח של אביעד בן סימון, אשר נרצח בתאריך 5.10.17 בקריית אתא ועצרה את החשוד.
חקירת הירצחו של המנוח אביעד בן סימון בן ה-25, נפתחה במהלך חג סוכות שנה שעברה, כאשר סמוך לשעה 17:00 באזור המרכז המסחרי בקריית אתא על פי החשד נורה ונדקר למוות ע"י שלושה חשודים.
במהלך החקירה, בצעה המשטרה תרגילי חקירה רבים, תוך שימוש באמצעים טכנולוגים מתקדמים, על מנת לאסוף את הממצאים הנדרשים והראיות שיש בהן, כדי לקשור את החשודים למעורבות בעבירת הרצח.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
כאמור, עם התקדמות החקירה נעצר לפני כשבועיים אחד החשודים, תושב קריית אתא בן 33 – רועי דדון בחשד למעורבות ברצח. אביו ואחיו של הנאשם – ראובן דדון בן 56 ו- עוז דדון בן 25, עדיין דרושים לחקירה.
מעצרו של רועי דדון הוארך מעת לעת ע"י בית המשפט, כאשר פרקליטות מחוז חיפה תגיש היום כתב אישום נגדו בגין מעורבותו ברצח אביעד בן סימון.
עבריין מחליט לרצוח ממניעים של נקמה ; אים היה שולט ברגשותיו , ולא רוצח ; לא היה מסתבך עים ההשלכות הקשות, לכל ימי חייו .