אוכלבישוליםמבזקים

מתכון טבעוני: ספגטי אה לה אוליו

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון: ספגטי טבעוני אה לה אוליו

מצרכים:

180 גר פסטה ספגטי

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

3 כפות שמן זית

4 סלייסים של פלפל צילי אדום

עגבניות מיובשות

בזיליקום

שום

ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)

זיתי קלמטה

פטרוזיליה

מלח+פלפל – לפי הטעם

אופן הכנה:

1. מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.

2. פורסים 3 שיני שום

3. חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)

4. מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה

5. מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,

6. מוסיפים 3-4 כפות מים

7. מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.

*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

צילום: גליה אבירם

Back to top button