אוכלמבזקים

שנת 2019 בפתח: קבלו מתכוני קוקטיילים לערב הסילבסטר

חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנת קוקטיילים לחגיגות הסילבסטר

קוקטייל שוקולד לבן ורום- 2 כוסות:

מרכיבים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

80 מ"ל שמנת מתוקה

30 גר' שוקולד לבן 'אגו'

40 מ"ל רום לבן

גרידת תפוז מתפוז אחד

קוביות קרח

אופן הכנה:

לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על השוקולד הלבן, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.
להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הרום הלבן, גרידת התפוז וקוביות הקרח, ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה, לסנן ולמזוג לכוס ההגשה.

לקישוט: חצאי פלחי תפוז חצויים

מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים
מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים

קוקטייל על בסיס ברנדי – 2 כוסות:

מרכיבים:

80 גר' שמנת מתוקה

30 גר' שוקולד חלב 'אגו'

40 מ"ל ברנדי

20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)

10 גר' ליקר קפה

קוביות קרח

אופן הכנה:

לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות. למזוג לכוס הגשה.

לקישוט: לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן ולאחר מכן, לטבול במהירות בעוגיות גרוסות. לבסוף למזוג את המשקה לכוס.

מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים
מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים

Back to top button