רשת קפה גרג מציעה מתכון של דגים חריפים (חריימה) – מתכון ל-4 אנשים
רכיבים:
1/4 כוס שמן זית
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
![](https://i0.wp.com/www.mivzaklive.co.il/wp-content/uploads/2018/12/c30d237dc598e8730cb3fa8cd5bec000.jpg?resize=500%2C333&ssl=1)
הוראות הכנה:
• לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
• אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
• להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
• לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
• לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים
יאללה תביאי לנו את המתכון שלך
זה חריימה של אשכנזים.