אוכלמבזקיםמתוקים - עוגות - עוגיות

מתכון לכבוד ט"ו בשבט ללא גלוטן לקינוח חגיגי – לטרין תמרים ואגוזים

רשת קפה ביגה חולקת מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.

לטרין תמרים ואגוזים – כמות: 60 עוגיות

מרכיבים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 ג שומשום קלוי

קפה ביגה לטרין תמרים ואגוזים. צילום: שטרסטוק

אופן ההכנה:

• לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

• לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

• יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

• יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

• בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

• לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקירור. ולהגיש ..

ט"ו בשבט שמח ובתאבון!

Back to top button