מתכון לכבוד ט"ו בשבט ללא גלוטן לקינוח חגיגי – לטרין תמרים ואגוזים
רשת קפה ביגה חולקת מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.
לטרין תמרים ואגוזים – כמות: 60 עוגיות
מרכיבים:
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
200 גרם אגוזי מלך
200 גרם אגוזי לוז
125 גרם סוכר לבן
175 גרם סילאן תמרים
250 גרם תמרים לחים מגולענים
כפית קינמון טחון
65 ג שומשום קלוי
אופן ההכנה:
• לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.
• לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .
• יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.
• יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.
• בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.
• לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.
לשמור בקירור. ולהגיש ..
ט"ו בשבט שמח ובתאבון!