מתכון עשיר ומפנק – בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה
חברת כרמית חולקת מתכון בטעם עשיר של שוקולד- בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה.
אביזרים :
תבנית בגודל של 22 23 X, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית, קעריות לערבוב
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
מצרכים:
180גרם חמאה
3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)
חצי כוס סוכר
קורט מלח
3 ביצים
2/3 כוס של קמח לבן
4 כפות מלאות קקאו משובח
כפית תמצית וניל
![](https://i0.wp.com/www.mivzaklive.co.il/wp-content/uploads/2019/02/448f1efd1c32a11680afa74ca18185d0.jpg?resize=500%2C333&ssl=1)
מצרכים לחלק של הגבינה:
250 גרם גבינת ריקוטה
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר)
4 כפות חלב
![](https://i0.wp.com/www.mivzaklive.co.il/wp-content/uploads/2019/02/3b1a4c58cf921d018cf9e71754706765.jpg?resize=500%2C333&ssl=1)
אופן ההכנה:
ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה, מערבבים היטב בעזרת מטרפה, מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .
ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.
בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר, מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.
משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים. אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.