אוכלמבזקים

לקראת יום ההמבורגר הבינלאומי: מתכון פורטבלו המבורגרג

לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי המתקיים מחר (שלישי, 28.5.19) רשת בתי הקפה גרג מציעה מתכון המבורגרג – פורטבלו.

מרכיבים:

• 1 פטריית פורטבלו בקוטר 10 ס"מ ללא הרגל

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

• 1/2 כוס קמח חומוס

• 1/2 כוס מים

• לחמנית המבורגר

• 1 כף מיונז

• 1/2 כף קטשופ

• 1/2 כפית חרדל

• רוטב טריאקי

• 1 עלה חסה ערבית

• 2 פרוסות עגבנייה

• 2 טבעות בצל

• מלפפון חמוץ

• שמן לטיגון עמוק

קפה גרג מנת המבורגרג. צלם אסף לוי

אופן הכנה:

נערבב את קמח החומוס וכוס המים בתערובת הומוגנית בסמיכות של בלילת פנקייק, בינתיים בסיר נפרד, נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת מתאימה.

את הפטרייה נטבול בבלילת החומוס ונטגן כדקה מכל צד. נוציא אותה מהשמן ונעביר לתבנית תנור שתחתית הפטרייה פוגשת את תבנית האפייה ונמשוך את הפטרייה ברוטב טרייאקי בנדיבות נכניס לאפיה של 180 מעלות כ – 3 דקות.

יש לערבב את המיונז, הקטשופ והחרדל ונמרח אותם על תחתית לחמנית ההמבורגר. נניח את הפטריה על הלחמנייה המרוחה, נוסיף מעל את העגבנייה, הבצל והחסה נסגור את מכסה לחמנית ההמבורגר. רצוי להגיש עם צ'יפס.

קפה גרג מנת המבורגרג. צילום: אסף לוי

Back to top button