חברת כרמית חולקת מתכון קייצי ומרענן – סלט קיסר עם פניני קרקר דגנים ורצועות עוף. המנה קלה להכנה, אלגנטית, מתאימה כארוחה קטנה והן כהצעה לאירוח קל ומהיר.
מצרכים:
• לבבות חסה
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
• עגבניות שרי
• ½ בצל סגול
• פניני קרקר דגנים
• חזה עוף פרוס דק
• קורט מלח
• קורט פלפל
• 1 כף שמן
לרוטב:
• 1 כפית שום טחון
• 1 כף חרדל דיז׳ון
• 1 כף חומץ
• מלח לפי הטעם
• פלפל שחור לפי הטעם
• 2 כפות מיונז
• ½ כוס שמן זית
• מיץ לימון טרי לפי הטעם
אופן ההכנה:
• מערבבים בקערה קטנה את התבלינים והמיונז.
• מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי פנימה. לאחר שהרוטב אחיד, מוסיפים לימון לפי הטעם, מאזנים שוב עם מלח ופלפל.
• קורעים את לבבות החסה אל תוך קערה בחתיכות גסות.
• חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומוסיפים לקערת החסה.
• פורסים את הבצל הסגול דק דק לרצועות ומפזרים מעל שאר הירקות.
• מחממים מחבת פסים ומוסיפים את כף השמן.
• מניחים את חזה העוף על המחבת החמה ומפזרים מעט מלח ומעט פלפל.
• הופכים את העוף לצד השני לאחר כ-2 דקות, מטבלים גם את הצד השני, וכאשר העוף מוכן מסירים מהמחבת.
• מניחים על קרש חיתוך, ופורסים לרצועות.
• מערבבים את החסה והעגבניות עם הרוטב היטב, ומעבירים לקערה רחבה.
• שוברים מעל הסלט בנדיבות פניני קרקר דגנים. מניחים את רצועות העוף מעל הכל.
בתאבון ♥
מתכון: ליאור משיח