אוכלמבזקים

מתכונים חדשות MivzakLive – ניוקי ברוטב ערמונים

איך להרשים את האורחים במנת ניוקי מנצחת? רשת בתי הקפה ביגה מציעה מתכון – ניוקי ערמונים נימוח בפה.

מרכיבים

• 1 ק"ג תפו"א אדום אפוי בתנור על מלח גס

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

• 160 גר' ריקוטה

• 50 גר' חמאה צהובה בטמפ' החדר

• 35 ג' פרמז'ן מגורד

• 15 גר' מלח דק

• 2 חלמונים

• 1 ביצה

• 250 גר' קמח לבן

אופן הכנת הבצק:

• לאפות את תפו"א על מלח גס בתנור בחום של 180 מעלות, עד לריכוך כ- 45 דק'.

• לאחר האפייה יש לקלוף כשהתפוח אדמה עדיין חם ולמעוך עם מועך תפו"א למחית.

• להוסיף למחית את החלמונים והביצה, המלח והגבינות ולערבב קלות.

• להוסיף את החמאה והקמח ולערבב היטב עם לקקן.

הכנת הניוקי:

• לחלק את הבצק שנוצר ל- 4 נקניקים דקים ולחלק כל נקניק לקוביות של 2ס"מ /2ס"מ.

• לחלוט את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים.

להכנת הרוטב:

• יש להמיס במחבת 60 גר' חמאה עד הזהבה.

• להוסיף 50 גרם אפונת גינה.

• חופן מיקס פטריות ( שימז'י,חורש,יער ופורטובלו) חתוך גס.

• 5 ערמונים קצוצים.

• 1 שן שום פרוסה.

• 1 כפית מחית כמהין/שמן כמהין ( להשיג במעדניות מובחרות).

• 100 מ"ל ציר ירקות.

אופן הכנה:

• להביא לרתיחה עד לקבלת רוטב סמיך ולהוסיף את הניוקי

• לפזר מעט פרמז'ן מעל ולהגיש.

בתאבון. ♥

לכל המתכונים באתר – לחצו כאן

צילום: סטודיו דני לילה

Back to top button