אוכלבישולים

מתכון חג מנצח של אהובה אלפרון: שוק טלה חגיגי

בפתחם של החגים אנו רוצים להעשיר את ארוחת החג עם מתכון מנצח, שכל הסועדים לא ישכחו…

אהובה אלפרון מנדבת את המתכון המנצח שלה לארוחות החג – שוק טלה חגיגי, באדיבות המותג קוקי.

צילום: יח"צ קוקי

מצרכים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

• שוק וצלעות של טלה

• חופן שיני שום קלוף ושלם

• פלפל שחור גרוס

• כף מחוקה מלח

• חופן ירק פיטרזליה כוסברה בצל ירוק מעט סלרי

• 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

• לחרוץ עם סכין חיתוך פנים לשוק ולטמון פנימה שום בכל מקום אפשרי על פני בשר השוק וגם הצלעות.

• לערבב בקערה שמן מלח פלפל שחור לעסות השוק.

• לגרוס את כל הירק יחדיו לצפות את השוק מכל הכיוונים.

• לחתוך תפוחי אדמה או בטטה לעיגולים בינוניים בכל התבנית.

• להניח את השוק וחלקיו מעל לסגור הכל עם נייר אפייה אלומיניום של קוקי.

• לאפות לילה שלם בתנור בחום של 120 מעלות עד הבוקר.

המתכון באדיבות המותג "קוקי".

צילום: יח"צ קוקי

Back to top button