בפתחם של החגים אנו רוצים להעשיר את ארוחת החג עם מתכון מנצח, שכל הסועדים לא ישכחו…
אהובה אלפרון מנדבת את המתכון המנצח שלה לארוחות החג – שוק טלה חגיגי, באדיבות המותג קוקי.
![](https://i0.wp.com/www.mivzaklive.co.il/wp-content/uploads/2020/09/מתכון-אהובה-אלפרון-שוק-טלה-חגיגי-צילום-יחצ-קוקי-1.jpeg?resize=375%2C500&ssl=1)
מצרכים:
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
• שוק וצלעות של טלה
• חופן שיני שום קלוף ושלם
• פלפל שחור גרוס
• כף מחוקה מלח
• חופן ירק פיטרזליה כוסברה בצל ירוק מעט סלרי
• 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
• לחרוץ עם סכין חיתוך פנים לשוק ולטמון פנימה שום בכל מקום אפשרי על פני בשר השוק וגם הצלעות.
• לערבב בקערה שמן מלח פלפל שחור לעסות השוק.
• לגרוס את כל הירק יחדיו לצפות את השוק מכל הכיוונים.
• לחתוך תפוחי אדמה או בטטה לעיגולים בינוניים בכל התבנית.
• להניח את השוק וחלקיו מעל לסגור הכל עם נייר אפייה אלומיניום של קוקי.
• לאפות לילה שלם בתנור בחום של 120 מעלות עד הבוקר.
המתכון באדיבות המותג "קוקי".
![](https://i0.wp.com/www.mivzaklive.co.il/wp-content/uploads/2020/09/מתכון-אהובה-אלפרון-שוק-טלה-חגיגי-צילום-יחצ-קוקי-2-1.jpeg?resize=500%2C375&ssl=1)