אוכל

מתכון טעים ויפיפה לרגל החזרה לשגרה: פרחי בצק עלים וסלמי

חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי. המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא תאמינו עד כמה שזה טעים. בתיאבון!

פרחי בצק עלים וסלמי צרפתי של מעדני יחיעם. צילום: תפיקו הפקות

מצרכים (לכ-12 יחידות):

  • 150 גרם נקניק סלמי צרפתי של "מעדני יחיעם".

  • 1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן.

  • 2- 3 כפות חרדל דיז'ון

  • 1 ביצה להברשה.

פרחי בצק עלים וסלמי מעדני יחיעם. צילום: תפיקו הפקות

אופן ההכנה:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
  • מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.

פרחי בצק עלים וסלמי של מעדני יחיעם. צילום: תפיקו הפקות
  • מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
מסדרים את חצאי הנקניק על רצועות הבצק ומגלגלים לפרח. צילום: תפיקו הפקות
  • מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.

  • מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.

סלמי צרפתי מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין
  • מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.
מברישים בביצה ואופים עד הזהבה. צילום: תפיקו הפקות

Back to top button