אוכל

חדש בגליל: מסעדת Sumac ביסטרו גלילי בהובלת שף דניאל שליט וגדי אולשנסקי

המשק מתאושש מהקורונה? לאחר גל סגירת מסעדות בתקופת הקורונה בכל רחבי הארץ, בשורה מעודדת לחובבי הקולינריה: השבוע נפתחו לראשונה שעריה של מסעדת Sumac (סומאק) ביסטרו גלילי על הר כנען שבצפת.

צילום: סומאק-וילה גליליי

המסעדה החדשה הוקמה ביעוץ קולינארי ובניית תפריט על ידי השף דניאל שליט, בוגר ה- Culinary Institute of America, ובעל מעל 20 שנים של עשייה קולינרית במסעדות הטובות בארץ ובעולם שהקנו לו ניסיון רב במגוון מטבחים ושיטות בישול מסורתיות ומודרניות כאחד, בוגר תוכנית הטלוויזיה "משחקי השף" שם זכה להצלחה ולמחמאות רבות מצוות השופטים כאשר שף המסעדה הינו גדי אולשנסקי.

צילום: סומאק-וילה גליליי

במסעדה החדשה, שהינה בעלת תעודת כשרות, יתבססו על תוצרת גלילית משובחת לרבות שמן זית גלילי, גבינות בוטיק מקומיות, טחינה משובחת תוצרת הגליל על בסיס סומסום מקומי, עשבי טיבול, חיטה פריקה (חיטה ירוקה מעושנת-מאפיין של הגליל) וכדומה.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
צילום: סומאק-וילה גליליי

"בנינו יחד תפריט עונתי מתחלף שיאפשר גיוון לצד שימוש בחומרי גלם טריים משובחים מהגליל" סיפר שף דניאל שליט, "בתפריט מגוון עשיר מנות מגוונות לרבות: שלט פריקה ושורשים צלויים על מצע טחינה, צלעות טלה עם בצל ממוצא ברוטב צלי בקר, קינוח גלילי מסורתי עם טוויסט מודרני של בסבוסה סולת וטחינה עם קרם מלבי וסירופ רימונים" הוסיף השף.

שף דניאל שליט. צילום: סומאק-וילה גליליי

המסעדה הממוקמת לצד מלון וילה גלילי מציעה מבצע היכרות והרצה עד ל- 31 במאי יהנו האורחים מ 15% הנחה. להזמנת מקום: 04-6999563.

צילום: סומאק-וילה גליליי
צילום: סומאק-וילה גליליי

Back to top button