אוכל

לקראת חג השבועות: חוגגים עם פונדו גבינות

לקראת חג השבועות חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם חולקת מתכון איטלקי – פונדו גבינות. המתכון עשיר בטעמים וקל להכנה.

ישרקו מתכון פונדו גבינות. צילום: יח"צ

מרכיבים:

  • 300 גרם שמנת לבישול וירג'יליו VIRGILIO.

  • 150 גרם גבינת גאודה הולנדית מגורדת.

  • 150 גרם פרמז'נו רג'אנו VIRGILIO מגורדת.

  • 100 מ"ל יין לבן.

  • קורט תבלין אגוז מוסקט.

  • קורט פלפל לבן טחון.

  • 1 כפית קונפלור שהמסתם בכפית מים.

ישרקו מתכון פונדו גבינות. צילום: יח"צ
אופן הכנה:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

יש לחמם את היין בסיר קטן עד שיתנדף האלכוהול (2-3 דקות חימום), להוסיף את השמנת, אגוז מוסקט ופלפל לבן – תוך השוואת טמפרטורות, באש נמוכה ולהוסיף את הגבינות תוך ערבוב מתמיד עד שנמסות לגמרי. לאחר מכן, להוסיף את כפית הקורנפלור המומס במים ולערבב טוב עד להגעה לסמיכות הרצויה.

מומלץ להגיש עם מקלות שום / ירקות טריים / קרוטונים

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין.

משלוח גם בשבת בלינק הבא

אתר ישרקו בלינק הבא

Back to top button