כלכלהמבזקים

קבוצת גרג פותחת מפעל פסטות בנשר בהשקעה של 15 מיליון ש"ח

קבוצת גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, פותחת השבוע מפעל לייצור פסטות בעיר נשר, בהשקעה של 15 מיליון ש"ח. המפעל החדש משתרע על שטח של כ- 2,500 מ"ר וכולל מגוון רחב של מכונות פסטה המתמחות בייצור ובאריזה, מהטכנולוגיות המתקדמות בעולם.מדובר במפעל לייצור פסטה טרייה, כולל ייצור רטבים לבישול, רטבים לסלטים, ממרחים, מטבלים ותבלינים אשר יספקו מוצרים לרשתות קפה ברחבי הארץ ולרשתות הקפה שבבעלותה של קבוצת גרג: רשת קפה גרג, ביגה ובייקרי.

הפסטה במפעל החדש מיוצרת בשיטה המסורתית האיטלקית, מחומרי הגלם האיכותיים ביותר: החל מקמח דורום המיובא מאיטליה ועם מתכון ייחודי ללא ביצים המותאם גם לטבעוניים. בין הפסטות המיוצרות במפעל החדש: פסטות קצרות – פנה ,רדיאטורי, חונקי כמרים ופוזילי. פסטות ארוכות – ספגטי, פפרדלה, פטוצ'יני. פסטות מיוחדות – רביולי בטטה ורביולי גבינה, ניוקי, כרמלה פטריות. כמו כן לזניות איכותיות וקנלוני רויקוטה ותרד, בנוסף קיימות פסטות מיוחדות בעבודת יד.

הרטבים פותחו על ידי שפים וטכנולוגי מזון המובילים בארץ ובעלי טעמים רב גונים המעניקים למנה טעם עשיר ונהדר. רטבים לסלט – וויניגריט חרדל סילאן, אלף האיים, שום שמיר , קיסר, רטבים לבישול – טריאקי, סויה , צ'ילי מתוק ,בברביקיו, שום ודבש וסצ'ואן ועוד.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

לקבוצת גרג מפעל נוסף המייצר לחמים, מאפים, קינוחים שהוקם בשנת 1999. כמו כן למפעל יש גולת כותרת מחלקה המתמחה במוצרים ללא גלוטן, הכולל: עוגות,עוגיות , לחמים, מאפים ואפילו ייצור פסטות ללא גלוטן (אך לא פסטה מקמח דורום כמו במפעל החדש).

לדברי יאיר מלכה מבעלי קבוצת גרג: "אנו נרגשים להרחיב את פעילותנו עם מפעל נוסף, חדש, בו מצויות הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בעולם לייצור מגוון רחב של פסטות". לדבריו: "במפעל המאפים שלנו הקמנו לפני כחמש שנים מחלקה המתמחה בייצור מוצרים ללא גלוטן, כולל פסטות ללא גלוטן וזיהינו ביקוש רחב למוצרי פסטה, על כן החלטנו להרחיב פעילות זו והקים מפעל המתמחה רק בפסטות".

צילום: אילן הלד
צילום: גליה אבירם
גלעד אלמוג, ניר אדרי ויאיר מלכה. צילום: אילן הלד
צילום: אלעד גוטמן
צילום: שי וזדיאס

Back to top button