אוכל

יש מה לעשות עם זעתר, וזו לא פיתה: משקה מרענן במסעדת סומאק הגלילית!

בימים אלו הזעתר נמצא בשיא פריחתו שהחלה בסוף חודש מאי וצפויה להמשך עד לחודש ספטמבר, שף מסעדת סומאק שבמתחם מלון וילה גליליי- גדי אולשנסקי החליט לקחת את שיח התבלין האהוב ולהגיש לסועדים ספישל מיוחד, הפעם לא על פיתה: 'מחייה זעתר'. מדובר במשקה אלכוהול משובח ומרענן מאוד על בסיס 97 אחוז כוהל כאשר השף אולשנסקי משרה בהם במשך 45 ימים ולילות, את עלי הזעתר שהוא מגדל לשימוש קולינארי. התוצאה הינה משקה אלכוהולי בייתי משובח עם ניחוחות עונתיים של זעתר גלילי. התוצר נמכר במסעדה כמשקה אך משמש גם כבסיס למגוון קוקטלים מיוחדים.

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

Back to top button