קינוח קייצי טעים ובריא: פנקוטה וניל ברוטב פטל, מועשרת בחלבון ובסיבים תזונתיים
חברת הרבלייף מציעה לימי הקיץ החמים, קינוח מפתיע ומקורי גם טעים וגם בעל ערכים תזונתיים – מועשר בחלבון ובסיבים: פנקוטה וניל ברוטב פטל- רק 137 קלוריות למנה!
פנקוטה וניל ורוטב פטל, ארבע מנות
רכיבים:
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
לפנקוטה:
2 כפיות (7 גרם) ג'לטין.
2 כפות (30 מ״ל) מים.
500 מ"ל חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה/ שיבולת שועל.
4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל.
לרוטב פטל:
150 גרם פטל טרי או קפוא.
2 כפות מדידה אבקת סיבים תזונתיים.
½ לימון, סחוט טרי.
מגוון תותים ופירות יער, לקישוט.
אופן הכנה
להכנת הפנקוטה: מניחים את הג׳לטין והמים בקערה ומניחים בצד 5 דקות, עד שהג׳לטין נמס.
מניחים את החלב ופורמולה 1 בטעם וניל בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 4-5 דקות, תוך כדי ערבוב לסירוגין.
מוסיפים 3-4 כפות של תערובת החלב לג׳לטין, מערבבים לתערובת חלקה ומחזירים לסיר. מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לכלי הגשה אישיים, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתייצב במקרר למשך הלילה.
להכנת רוטב הפטל: מניחים את הפטל ואבקת הסיבים התזונתיים בסיר קטן ומבשלים עד שהפטל הגיר את נוזליו והפך לתערובת אחידה. מעבירים את הרוטב דרך מסננת ומוסיפים את מיץ הלימון.
לפני ההגשה: מפזרים מעל הפנקוטה תותים ופירות יער, יוצקים מעל את רוטב הפטל ומגישים.