אוכל

קינוח קייצי טעים ובריא: פנקוטה וניל ברוטב פטל, מועשרת בחלבון ובסיבים תזונתיים

חברת הרבלייף מציעה לימי הקיץ החמים, קינוח מפתיע ומקורי גם טעים וגם בעל ערכים תזונתיים – מועשר בחלבון ובסיבים: פנקוטה וניל ברוטב פטל- רק 137 קלוריות למנה!

פנקוטה וניל ורוטב פטל, ארבע מנות

רכיבים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

לפנקוטה:

2 כפיות (7 גרם) ג'לטין.

2 כפות (30 מ״ל) מים.

500 מ"ל חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה/ שיבולת שועל.

4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל.

לרוטב פטל:

150 גרם פטל טרי או קפוא.

2 כפות מדידה אבקת סיבים תזונתיים.

½ לימון, סחוט טרי.

מגוון תותים ופירות יער, לקישוט.

אופן הכנה

להכנת הפנקוטה: מניחים את הג׳לטין והמים בקערה ומניחים בצד 5 דקות, עד שהג׳לטין נמס.

מניחים את החלב ופורמולה 1 בטעם וניל בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 4-5 דקות, תוך כדי ערבוב לסירוגין.

מוסיפים 3-4 כפות של תערובת החלב לג׳לטין, מערבבים לתערובת חלקה ומחזירים לסיר. מערבבים היטב.

יוצקים את הבלילה לכלי הגשה אישיים, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתייצב במקרר למשך הלילה.

להכנת רוטב הפטל: מניחים את הפטל ואבקת הסיבים התזונתיים בסיר קטן ומבשלים עד שהפטל הגיר את נוזליו והפך לתערובת אחידה. מעבירים את הרוטב דרך מסננת ומוסיפים את מיץ הלימון.

לפני ההגשה: מפזרים מעל הפנקוטה תותים ופירות יער, יוצקים מעל את רוטב הפטל ומגישים.

הרבלייף אבקת פורמולה 1. צילום: דן פרץ
פנקוטה וניל ברוטב פטל. צילום: דן פרץ

Back to top button