רחובות: ילד כבן שנתיים ננעל בשגגה ברכב וחולץ בשלום
קריאה התקבלה הבוקר (שישי) במוקד ארגון ידידים אודות ילד שננעל ברכב בשגגה לעיני הוריו ברחוב דובנוב ברחובות. מתנדבי הארגון נענו לקריאה והגיעו ובמהירות למקום. באמצעות הציוד שברשותם חילצו בשלום את הילד, ללא גרימת כל נזק לרכב.
מלאכי, אחד הכוננים שהגיע לזירה מתאר: "קיבלתי את הקריאה כשהייתי ברחוב סמוך. הגעתי במהירות למקום. הזווית בה הרכב חנה הייתה לא נוחה, מאחר ולא הייתה אפשרות לראות את הכפתור שמעל לידית הפתיחה בלי עזרת אדם נוסף, והייתי חייב לפעול "על עיוור". פעלתי על אוטומט ולמזלי לאחר מספר שניות נתנאל הצטרף אליי ובכוחות משותפים הצלחנו לפתוח את הרכב ולחלץ את הילד. תחושה גדולה של סיפוק, התרגשות ושמחה על ההצלחה. לאחר החילוץ ההורים הודו לנו ואמרו "אין על ידידים" ושיפרסמו במדיות על הארגון ועל העזרה שניתנת."
בארגון ידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את המפתח ושלא לתת אותו בידי הילדים • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית