צרכנות

משלוחי פירות וירקות תל אביב – תל אביב לא נעצרת בגורמה: מוצרי הבוטיק מגיעים עד הבית

כמו כל בשלן חובב כיום, כשאני מתכונן לבשל בבית מתכון טוב באמת, המתכון יכלול חומרים טובים ואפילו נדירים. כי אם אני מכין מתכון טוב, אני מעוניין שכל חומרי הגלם הבסיסים יהיו ברמה גבוהה. אבל רק אל תציעו לי כאן לרדת לסופר הסמוך, גם כי אין לי זמן (נכון, לכולנו אין זמן) וגם כי בשביל ירקות מעולים ומוצרי בוטיק לבישולים, הסופר לא תמיד מספק אותי.

אז מה כן? ובכן, מסתבר כי בשנים האחרונות הפתרון המהפכני הגיע אלינו עד מאחורי הדלת: כדי לרכוש חומרי גלם איכותיים ומוצרי בוטיק להכנת ארוחות גורמה, טובות יותר ממה שאנו מכירים, ברמה בינלאומית, הושק שירות חדש. קראו עליו בכתבה ו-צרו קשר להזמנה.

מוצרי בוטיק למטבח הישראלי? כן, זה קורה

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

כשהסבתות שלנו הכינו ארוחה בימי הצנע עם קום מדינת ישראל, הן הסתפקו בחומרים פשוטים שהיו קיימים אז: חומרים בסיסים וזולים שכללו פחמימות והרבה, ועימם הן הקימו את הבסיס למה שמכונה כיום 'המטבח הישראלי'. תקופת הצנע חלה ואימהותנו כבר למדו לרקוח מטעמים ממיטב תוצרת הארץ, לא לפני שהן ירדו בכבדות לירקן השכונתי, בררו עגבנייה ותפוז שעברו דרך ארוכה מן השדות לדוכן הירקנייה והכינו עימם את המקסימום במתכונים שהכירו מספרי המתכונים הכבדים כמו מרק ירקות טוב ועוגת שמרים עסיסית.

אבל בא נודה שהרבה דברים השתנו מאז: העולם התחבר ונעשה דינאמי, מקושר ומהיר יותר ואתו גם תרבות הבישולים המתכונים שלנו. תכל'ס, העולם הקולינרי במדינת ישראל כיום אינו אותו עולם. הקישור הגלובאלי גרם גם לבשלן החובב במטבח הביתי לטעום מכל מה שיש לעולם סביבנו להציע במתוכנים: החל מסושי וכלה במתכונים הודים. רכיבי הבישול? גם הם השתדרגו: הן מבחינת רכיבי הבישול, החל מפירות אקזוטיים כמו תירס לבן, וכלה ברטבים ממדינות סביב הגלובוס, אבל לא מעט גם בסגנונות קולינריים חדשים ומעניינים שצעדו באלגנטיות אל המטבח הישראלי.

אכן, הבישולים נהפכו כיום, מעבר להכנת האוכל, לתחביב אמתי ומקצועי בו מושקעים שעות רבות ומוצרי גלם יקרים. כאן, אנו מגיעים להתלבטות המשמעותית של חובבי הגורמה כיום: אנו מעוניינים להשקיע בחומרי גלם מעולים, וכאלו בלבד – בירקות משובחים, פירות מיוחדים ובמוצרי בוטיק לבישול, הגשה ואפיה שאינם נמכרים בכל מקום, אבל יחד עם זאת אנו תוהים: היכן והאם ניתן לרכוש גם מוצרי בוטיק להכנת המזון לצד חומרי גלם ייחודים שיקפיצו את המנות לכמה רמות מעל, כמו במתכונים המרשימים?

האם החומרים המשובחים הללו ידרשו מאתנו נסיעה לחמש חנויות שונות ולאחריהן עוד נלקוט ירקות בסופר כשאנו מחפשים בדוכן הירקות ירק מתאים יותר ופחות התואם למתכון? (וכל זה בלי כשעוד לא דיברנו על פקקים ועמידה בתורות).

הגורמה מגיע עד הדלת

מסתבר שלא, ולמה? כי גם לתל אביב ולתושבי המרכז מגיעה לדעת ששירות חדש וייחודי הופיע עבורם עם העידן החדש: שירות המתמחה באספקת משלוחי פירות וירקות עד הבית לצד מוצרי בוטיק למטבח ברמה שמעל.
השירות, אינה מסתכם רק באספקה טרייה ורמה יוקרתית ואיכותית של מוצרים אלא גם מעניק זאת במשלוחים אשר יגיעו אליכם עד הבית 'מהיום להיום' באריזה מוקפדת ומסודרת.
הפלא מתרחש: אפשר להיות בעבודה, לחלום על ארוחת הגורמה שנבשל היום, להזמין (עד השעה 12) את מיטב במוצרים לארוחה והופ, המשלוח מגיע עד הבית.

ב'שולינקה', רשת אספקה מהירקן לצרכן של ירקות טריים ומוצרי בוטיק, מספרים לנו על התופעה:

" היום, החיים דינמיים יותר, תזזיתיים יותר וגלובאלים יותר. כל אלו מביאים אותנו לתמהיל ייחודי של סגנון חיים שונה המנגיש אלינו תחביב ייחודי אותו לא הכרנו בעבר: אנו משקיעים יותר באוכל בוטיק כאשר אנו מכינים אוכל בבית".

"אך מי שכבר משקיע בבישול איכותי במטבח – רוצה להשתמש בחומרי פרמיום משובחים שלא ניתנים להשגה בכל מרכול שכונתי. המבשל, הוא לא עוד עקרת בית היורדת לירקן השכונתי לבחור עגבנייה ותפוח אדמה, אלא אנשים עסוקים ועובדים במשרה מלאה לרב המבקשים לקבל ירקות טריים ואיכותיים במיוחד לצד מוצרי בוטיק למטבח".

"בדיוק לכן, השירות החדשני אותו אנו מציעים מהווה פתרון חכם, מהפכני אבל כל כך נדרש עבור משלוח ירקות תל אביב איכותיים מהחקלאי לצרכן,לצד מצרי בוטיק למטבח כמו לימון בודהה למשל והמשלוח? מהיר – מהיום להיום – ועד דלת ביתכם. בעזרתנו, מקבלים ה"עירוניים", את הירקות המשובחים והטריים עד לדלת ובלי לוותר על מוצרי הגורמה אותם ניתן להשיג לרוב רק במעדניות בוטיק".

תרבות החיים השתנתה? הפתרונות בדרך

אין ספק שהתופעה כפי שהדגימו לנו ב'שולינקה' היא רק קצה הקרחון בתרבות הקולינרית החדשה בימינו: מחד, אנו מוצפים בפתרונות לאוכל מוכן, אם במרכולים – במוצרים מתועשים להכנה מהירה של אוכל ואם במשלוחי מזון, שכבר נהפכו לחלק משגרת חיינו, ומאידך, לכל אחד מאתנו שמבשל – עולם המתכונים והקולינריה מציע לנו טעמים חדשים בשיטות בישול חדשניות המצריכות טעימה ושילוב של מוצרי בוטיק למטבח. אחרי כל אלו, יש עוד נתון חדש שכדאי שנזכור גם: אנו גם עמוסים, עמוסים מאד, וכל מי שעובד והרבה מעדיף לקצר את הזמן שאין לו בכיתות אחר חומרי הבישול והאפייה ברחבי העיר.

כאמור, תופעות אלו יצרו השילוב המנצח לשירות משלוחי פירות וירקות עד הבית. השירות הוא בדיוק בשביל אנשים כמונו – לכל אחד מאתנו הרוצה להיכנס לרמה שמעל בקולינריה ומחפש להכין מתכונים יוצאי דופן בטעמים איכותיים תוך השקעה בירקות משובחים: שירות משלוחי ירקות לצד חומרי גלם ברמת בוטיק, הנארזים בהקפדה במשלוח – עד הבית.

קצת על מוצרי בוטיק והמטבח שלנו

"מוצרי בוטיק", אתם בוודאי אומרים לעצמכם, "אלו מוצרים אלו, שאיננו מכירים"?

ובכן, מוצרי בוטיק למטבח הם חומרי גלם ייחודיים למטבח המשווקים בכמויות קטנות בישראל כאשר לא ניתן לקנותם בכל חנות. אלו יכולים להיות פירות אקזוטיים ונדירים או תמציות ורטבים ייחודיים. מוצרי הפרמיום הללו פעמים רבות יעשו את ההבדל מארוחה קלאסית ומוכרת לארוחה יוקרתית כמו במסעדת פאר.
אז אם גם אתם, עד היום, רק קראתם על מוצרי בוטיק נדירים במדור המתכונים של העיתון היוקרתי ותהיתם מהיכן ניתן לרכוש את המוצרים הללו, שעד היום לא שמעתם עליהם, עכשיו כדאי שתדעו – את מוצרי הבוטיק הקולינריים האלו תוכלו לקבל בשירות הייחודי של 'שולינקה', עבור הזמנת פירות וירקות תל אביב מהחקלאי לצרכן לצד מוצרי בוטיק לעולם הקולינרי, עד לדלת.
בשבילכם, ליקטנו רשימה קצרה של טעמים פירות מיוחדים שתוכלו לקבל:

לימון פינגר ליים למשל, הוא פרי סוב טרופי יוקרתי. לימון הפינגר ליים הידוע גם בכינוי 'לימון קווויאר' או 'אצבעות ליים'. למעשה הלימון הוא בכלל שיח ממשפחת ההדרים. בתוך לימון הפינגר ליים ישנם כדורים – זרעים אשר הינם בצבע שקוף, ובשל כך הוא נקרא כאמור 'לימון קוויאר', מאחר וצורת הפרי הפנימי מזכירה קוויאר.
הפרי, בעל טעם נפלא ומרקם נפלא, ניתן לאוכלו כמות שהוא, להכין ממנו מיץ ולתבל בו ריבות וחמוצים. את לימון פינגר ליים לא נאכל בכמות רבה כמות שהוא והוא ישמש אותנו בעיקר עבור תיבול. כך, תוכלו לרכוש ממנו כמות מועטה יחסית, לתבל בו כל מאכל אהוב ומותאם וליהנות מטעם נפלא וארומה נהדרת.

גורמה עד לדלת? זה כאן

ולא רק לימון פינגר ליים. הכירו גם התירס הלבן. אמנם את התירס צהוב, אנו הישראלים, כבר מכירים, אבל את התירס הלבן – לא.
תירס לבן הוא מתוק במיוחד והוא משמש כירק יוצא דופן וניכר לעין בשונותו ההופך כל מאכל ליוקרתי יותר. ניתן לאוכלו כמות שהוא, וכמו התירס הסטנדרטי, גם לטגן, לבשל ולשלב אותו במאכלים שונים רק שהפעם טעמו המודגש של התירס הלבן מתוק ושונה בצורה מיוחדת.

ולקינוח, נזכיר גם את לימון בודהה. לימון הבודהה הוא פרי אקזוטי שהגיע אלינו מהמזרח: מארצות כמו הודו וסין. לימון הבודהה מזכיר במראהו אתרוג (ויש אף המכנים אותו אתרוג), אך הוא מתחלק בהמשכו לאצבעות פרי. ללימון הבודהה יש ריח משכר וארומטי ובמטבח הגורמה לימון הבודהה משמש כתיבול או ליצירת ארומה למאכלים שונים: קינוחים, מאכלים מתוקים משקאות ועוד.

אז אם גם אתם מחפשים שירות מושלם עבור משלוחי פירות וירקות עד הבית מהחקלאי עד אליכם במרכז ובאזור תל אביב בלי לוותר על שירות פרמיום למוצרי בוטיק לעולם הקולינרי הפרטי שלכם, אנו מזמינים אתכם לגלוש באתר או ליצור עמנו קשר טלפוני, ללקט מוצרים וליהנות מעולם חדש ומהנה של קולינריה למטבח הישראלי בנוחות ובטעם חדש.

Back to top button