במיוחד לימים הקרים, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מנה מחממת ומפנקת של מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון , מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
מרק אפונה (4 מנות)
רכיבים:
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
6 בצלים ירוקים, קצוצים גס
300 גרם אפונת גינה קפואה
3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים
חופן עלי נענע, קצוצים גס
3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה:
1 כף יוגורט
אופן ההכנה:
מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.
- ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו- ½ פלפל ירוק חריף
![](https://i0.wp.com/www.mivzaklive.co.il/wp-content/uploads/2022/01/צילום-דן-פרץ-הרבלייף-אבקת-חלבון-157-שח.jpg?resize=500%2C500&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.mivzaklive.co.il/wp-content/uploads/2022/01/מרק-אפונה-עשיר-בחלבון-צילום-דן-פרץ-1.jpg?resize=500%2C428&ssl=1)