אוכלמאפים - פיצות - לחמים

יום הפיצה הבינלאומי: נאוה אייזנבך מפנקת במתכון לפיצה מזינה ובריאה

אתמול (רביעי) היה יום הפיצה הבינלאומי וביננו מי לא אוהב פיצה ?! נאוה אייזנבך, מומחית לבריאות, יופי ואיכות חיים, החליטה לפנק אתכם היום במתכון של פיצה מזינה ובריאה.

מתכון מומלץ לארוחת צהריים/ערב😋

לצד סלט גדול 🍎🥬🥕
(יודעת שלא כולם אוכלים את השילוב של פיצה עם גבינה )

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

פיצה מבצק טונה🍕

צילום: נאוה אייזנבך

מרכיבים:

לבצק:

• קופסת טונה (עדיף במים)

• 2 כפות גבינה לבנה

• ביצה

• מלח

• פלפל שחור

לפיצה:

• 2 כפות רסק עגבניות איכותי

• כף רוטב פסטו מוכן

• גבינת מוצרלה או כל גבינה שאוהבים, מגוררת

תוספות: איזה שאוהבים

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ומעט נוזלית. מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-5 דקות (לחצי אפייה).

3.מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים רסק עגבניות ופסטו ומפזרים גבינה מגוררת ותוספות, אם רוצים.

4.מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד הזהבה.

*אפשר לתבל באורגנו, בזיליקום וכדומה.

טעים טעים ,תיהנו וספרו לי איך היה🎉

נאוה אייזנבך, מומחית לבריאות, יופי ואיכות חיים

Back to top button