מאפים - פיצות - לחמיםמבזקים
לביבה חמה ומתוקה: קבלו מתכון קל להכנה ומהיר להגשה – חנוכה שמח!
איזה כייף שחג החנוכה כבר כאן ואיתו מגיעים כל המאכלים המיוחדים (והמשמינים) שאנחנו כל כך נהנים לאכול ולהתענג. אחרי הסופגניות המיוחדות שבמהלך השנים שודרגו בכל מיני מילויים מיוחדים שמעבר לריבה, יש לנו גם את הלטקס – לביבות תפוחי אדמה.
השף גיל אבירם ורשת סולתם מגישים לכם מתכון ללביבות טעימות במיוחד לחג החנוכה, קל להכנה ומהיר להגשה.
חומרים:
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל לבן
2 כפות פרמזן מגורדת/גרנה פדנה
1 ביצה
1 כף קמח
אופן הכנה:
• מגרדים את תפוחי האדמה והבצל על הפומפייה הדקה ביותר, סוחטים היטב את הנוזלים דרך מגבת מטבח.
• מתבלים במלח ופלפל.
• מוסיפים ביצה וקמח.
• מטגנים בקוביית חמאה וקצת שמן, 4-5 דקות מכל צד.
• מגישים עם צזיקי או שמנת חמוצה