חה"כ מיש עתיד בדרישה מהיועמ"שית: לפתוח בחקירה נגד השר בן גביר
חה״כ ולדימיר בליאק ממפלגת יש עתיד פנה הבוקר (ראשון) ליועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, בדרישה לפתוח בחקירה כנגד השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, בשל "ההסתה החמורה שלו כלפי מפגינים, מתנגדי הרפורמה המשפטית", כך לדברי בליאק.
מתוך המכתב של חה״כ ולדימיר בליאק ליועצת המשפטית לממשלה: ״בתקופה האחרונה עדים אנו להסתה הולכת וגואה מצד השר לביטחון לאומי, חה"כ איתמר בן גביר, מול מפגינים כנגד ההפיכה המשפטית. ההסתה החמורה הזאת, הגובלת בעידוד האלימות של ממש מצידו של השר, מובילה באופן ישיר לפגיעה באזרחים המפגינים. זאת ועוד, התנהלות זו של השר בן גביר, האמון על משטרת ישראל, מחלחלת למשטרה ומעודדת את השוטרים לפעול במדיניות מופקרת וחסרת אחריות."
עוד הוסיף בליאק: "התנהלותו והתבטאויותיו המסוכנות של השר בן גביר מובילות באופן ישיר לתקיפת האזרחים, שכל חטאם הוא מימוש זכותם הדמוקרטית למחאה. לפיכך דורש אני פתיחת חקירה פלילית כנגד השר בן גביר, באשמת הסתה ועידוד לאלימות״.
Es de terror la izquierda!!
אנרכיסטים ושמאלנים עוכרי והורסי ישראל !!!
פחחחחחחח….
זה היועמשית תעשה בחפץ לב
אבללל את הפרופסר שאמר לקחת את השלטון מידי בייבי ועוד דברים שהם חסרי אחריות שהוא מבקש לעשות
לא אכפת ליועמשית לפתוח בחקירה גועל נפשש
טרוריסט מספר אחד
שיעוףףףף ויקח את האנשים שלוו
יופי שיעוף
שר הטרור