היום (רביעי) נערכה על ידי מחוז תל אביב של משרד הבריאות ביקורת תברואית חוזרת במסעדת טופולופומפו. במהלך הביקורת הקודמת שנערכה ביום ראשון ה -7.5 ניטלו דגימות מזון לבדיקת מעבדה ובהמשך הושמדו כל חמרי הגלם במקום. בנוסף, הבעלים החליפו יועץ בטיחות מזון ובנוסף, במהלך ימי הסגירה ביצעו פעולות מורכבות לטיפול בליקויים.
במשרד הבריאות מסרו כי "מנתוני המעבדה מהדיגום ב- 7.5 התקבלה אינדיקציה לזיהום בסלט ירקות ובדג הנא. מאחר ונמצא בביקורת היום כי הליקויים טופלו, ניתנה האפשרות למסעדה לחזור לפעילות."