מבזקים

מדריך הסינבונים הגדול: אלה המאפים המתוקים ששווה לטעום

טרנד הסינבונים כובש את ישראל: מדריך למאפה הקינמון המושחת

בשבועות האחרונים חווה ישראל התעוררות של טרנד הסינבון – מאפה השמרים המתוק והמושחת שמקורו בארה"ב. סקירה מקיפה של המאפיות המובילות בתחום מגלה מגוון רחב של פרשנויות למאפה האהוב.

בראשון לציון, בית הקפה "גיליז" מציע סינבון ענק בגודל צלחת, עם ציפוי קרם גבינה וניל נדיב. במאפיית "פומו" בבנימינה ניתן למצוא גרסה ייחודית עם מייפל וקינמון, המשלבת שטרויזל אפוי.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

בפרדס חנה-כרכור, המעדנייה החדשה "נוילנד" מתמחה בסינבון קלאסי ומאוזן, בעוד שבחיפה, "סאנפלאוור" מציעה גרסה מרובעת עם זילוף קרם מיוחד. "ברדה" החיפאית מפתיעה עם פרשנות שונה – מאפה מרובע ועבה יותר, המזכיר עוגה בחושה.

בתל אביב, "סטודיו סניורה" ו"דולי בייקרי" מובילות את הטרנד עם גרסאות עשירות במיוחד. "דולי" אף מציעה וריאציות בטעמי פיסטוק, קפה וטירמיסו.

מחירי הסינבונים נעים בין 17 ל-42 שקלים, כשהמחיר משתנה בהתאם לגודל ולמורכבות המאפה. הטרנד ממשיך להתרחב עם פתיחת סניפים חדשים ומאפיות נוספות המצטרפות למגמה.

Back to top button