טראמפ משנה כיוון: נפרד מהתסרוקת המפורסמת שלו
דונלד טראמפ נראה במראה חדש: זנח את התסרוקת המזוהה
הנשיא לשעבר דונלד טראמפ, בן ה-78, נצפה היום במועדון הגולף הבינלאומי בווסט פאלם ביץ', פלורידה, כשהוא מציג מראה חדש ומפתיע. טראמפ, שבמשך עשורים הקפיד על תסרוקת הבופנט האייקונית שלו, הופיע עם שיער קצר ומוחלק לאחור, שינוי דרמטי שעורר התעניינות רבה ברשתות החברתיות.
בסרטון שהופץ ברשת נראה טראמפ לבוש בבגדי גולף, אוחז בכובע MAGA (Make America Great Again) האדום המזוהה עמו, כשתסרוקתו החדשה חשופה לעיני כל.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
התגובות ברשתות החברתיות לשינוי המראה היו מעורבות. תומכיו שיבחו את המראה החדש וטענו כי הוא מעניק לו מראה מהוקצע וצעיר יותר, בעוד שמבקריו התייחסו בביקורתיות לשינוי. חלק מהמגיבים כינו את המראה החדש "שיער כובע" וטענו כי הנשיא לשעבר איבד מה"הילה" שאפיינה אותו.
במקביל לשינוי במראהו, טראמפ מקיים סדרת פגישות עם בכירים בתעשיית הטכנולוגיה באחוזת מאר-א-לאגו. בין הפגישות המתוכננות: מפגש עם מנכ"ל טיקטוק שו צ'יו, המנכ"ל המשותף של נטפליקס טד סרנדוס, ומייסד אמזון ג'ף בזוס.