המבורגר שהוא בעצם סטייק: ג'אגר בקריית אונו
מסעדת בשרים חדשה נפתחה בקריית אונו: ג'אגר, קצביה-מסעדה המשלבת חוויית בשרים איכותית עם מעדניה מקצועית, מצטרפת לרנסנס הקולינרי שפוקד את האזור בשנים האחרונות.
במקום, הממוקם בשדרה האקדמית, עומדים מאחורי הקלעים אנשי מקצוע מנוסים בתחום הבשר – אלמוג שלף, ממקימי בוצ'ר שופ בשוק הכרמל, ואלעד ספיר, מומחה בשר צעיר ומנוסה, לצד השותף אסף כידרה. הצוות מקפיד על קיצוב עצמאי של הבשר והכשרת דור חדש של קצבים מקצועיים.
התפריט כולל מגוון המבורגרים במשקל 220 גרם, החל מהקלאסי (54 ₪) ועד לספיישל המכונה "ג'אגר" (62 ₪). הקציצות מורכבות ממיקס ייחודי של בשר מיושן ושומן סטייקים, עוברות יישון יבש של כשבועיים-שלושה, ונצלות על גריל במשיחת שומן בקר.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
בנוסף, המסעדה מציעה תפריט סטייקים מגוון הכולל קבבונים, מרגז, שיפודים, ראמפ סטייק, צלעות טלה, סינטה ואנטרקוט במחירים תחרותיים. נתחים על העצם כמו ניו יורק, טיבון ופריים ריב נמכרים לפי משקל.
המעדנייה המשולבת במקום מציעה מוצרים מיובאים איכותיים, גבינות, יינות ומבחר נתחי בשר טריים ומיושנים הנמכרים באריזות ואקום. המסעדה פתוחה שישה ימים בשבוע בשעות נוחות ואינה כשרה.