מבזקים

דוזייר דורש 150 אלף דולר לחודש ממכבי תל אביב

דרישות השכר הגבוהות מרחיקות את דוזייר ממכבי תל אביב

מכבי תל אביב מחפשת לחזק את עמדת הגארד שלה, אך נראה כי המועמד המוביל, פי ג'יי דוזייר, רחוק מלהצטרף לשורותיה. בניגוד לדיווחים שפורסמו בדרום אמריקה על התקדמות במגעים, מתברר כי הפערים בין הצדדים משמעותיים.

בפודקאסט "שניים אוחזין בכדור" חשף הפרשן אלי סהר כי דרישות השכר של דוזייר עומדות על 150 אלף דולר לחודש עד תום העונה – סכום שמכבי תל אביב אינה מוכנה לשלם. "בינתיים, אני לא חושב שנראה אותו במכבי תל אביב", קבע סהר.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

האתגר בחיזוק הסגל מתעצם לאור לוח המשחקים הצפוף של הקבוצה בחודש ינואר ביורוליג. למרות הרצון להביא שחקן גארד ברמה גבוהה, נראה כי המשימה תהיה מורכבת. "זה יהיה קשה מאוד", הדגיש סהר.

המצב מותיר את מכבי תל אביב במרוץ נגד הזמן למציאת פתרון הולם לחיזוק עמדת הגארד, כאשר האופציה של צירוף דוזייר נראית כעת רחוקה מתמיד.

Back to top button