מבזקים

דרמה בבאזר: נתניה ניצחה 88:91 את הרצליה בשלשה של אדוארדס

אליצור נתניה גברה הערב (שני) על בני הרצליה בתוצאה 91:88 במשחק דרמטי במיוחד שהתקיים באולם היובל. הניצחון הושג בזכות שלשה מרהיבה של קיילר אדוארדס, שקלע על הבאזר כאשר נותרו רק 1.5 שניות לסיום המשחק במצב של שוויון.

המשחק, שנחשב לאחד המרתקים בעונה הנוכחית של ליגת ווינר סל, הגיע לשיאו ברגעים האחרונים כשהקבוצות היו שקולות. אדוארדס, שהפך לגיבור המשחק, הצליח לנצל את השניות האחרונות ולקלוע את הסל המכריע שהעניק את הניצחון לקבוצתו.

הדרמה באולם היובל הגיעה לשיאה כשהשחקנים והקהל המתינו במתח לתוצאת הזריקה של אדוארדס. הכדור חדר לסל בדיוק כשנשמע צליל הסיום, מה שהפך את הרגע למרגש במיוחד והעניק לאליצור נתניה ניצחון חשוב בליגה.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

המשחק מצטרף לשורת המפגשים האיכותיים שנרשמו העונה בליגת ווינר סל, כשהסיום הדרמטי הזה מדגיש את הרמה הגבוהה והתחרותיות שמאפיינת את הליגה בעונה הנוכחית.

Back to top button