משחק חיפה-ת"א: רק 27 דקות כדורגל במחצית הראשונה
משחק הדרבי בין מכבי חיפה למכבי תל אביב שנערך היום (שני) הפך במהרה לאירוע רווי תקריות אלימות והפרעות מצד אוהדים, כאשר רק חלק מזערי מזמן המשחק הוקדש לכדורגל עצמו.
המשחק, שעורר ציפיות רבות, התאפיין בהשלכת אבוקות תכופה – בממוצע אחת לעשר דקות – מה שהוביל להפסקות חוזרות ונשנות במהלך ההתמודדות. השופט יגאל פריד נאלץ להוסיף 11 דקות תוספת זמן כבר במחצית הראשונה בלבד, אך גם בזמן הנוסף התקיים משחק כדורגל מועט ביותר.
המתיחות הגיעה לשיאה לאחר שער השוויון שהבקיע דור תורג'מן, כאשר פרצו עימותים חריגים בחומרתם. האירועים האלימים הובילו להרחקתו של מאמן מכבי חיפה, ברק בכר, מהמשחק.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
הנתונים מדברים בעד עצמם: מתוך כמעט שעה של זמן משחק בפועל (59:14 דקות), רק 27 דקות ו-4 שניות הוקדשו למשחק כדורגל אמיתי. יתר הזמן התבזבז על הפסקות כפויות והתמודדות עם אירועי האלימות וההפרעות מהיציעים.