סנט אטיין פנתה למכבי חיפה לרכישת ג'אבר
קבוצת סנט אטיין הצרפתית פנתה באופן רשמי למכבי חיפה בבקשה לצרף את קשר נבחרת ישראל מחמוד ג'אבר. המהלך מגיע בעקבות הצלחת העברתו של פייר קורנו מהקבוצה הישראלית לסנט אטיין בקיץ האחרון.
למרות שבחוזהו של ג'אבר לא קיים סעיף שחרור, ולמרות הצהרת מכבי חיפה כי לא תמכור שחקנים נוספים לאחר העברתו של עילאי פיינגולד לניו אינגלנד, הקבוצה הצרפתית ממשיכה במאמציה לצרף את הקשר הישראלי.
מכבי חיפה כבר דחתה מספר הצעות עבור ג'אבר, בהן מקבוצות פרנצווארוש ההונגרית ורובין קאזאן הרוסית. גם יוסטון דינמו מליגת ה-MLS האמריקאית הביעה עניין בשחקן והציעה סכום של מיליון יורו, אך ההצעה נדחתה על הסף בשל היותה נמוכה מדי.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
עם סגירת חלון ההעברות המתקרב ב-5 בפברואר, סנט אטיין מגבירה את הלחץ על מכבי חיפה. הקבוצה הצרפתית אף פנתה לשני שחקני מכבי חיפה לשעבר המשחקים כעת בשורותיה – פייר קורנו ודילן בטובינסיקה – לקבלת חוות דעת על אישיותו והתנהלותו של ג'אבר, וקיבלה מהם המלצות חיוביות.
אם תצליח העברתו של ג'אבר, הוא יצטרף לשורה ארוכה של כדורגלנים ישראלים בכירים ששיחקו בליגה הצרפתית, ביניהם מוטל'ה שפיגלר, ויקי פרץ, איתי שכטר, עדן בן בסט, אלירן עטר, מאור מליקסון וטל בנין.