צ'יבוטה וברנס הצטרפו לסכנין אך טרם התאמנו
מהפכה בסגל הזרים של בני סכנין: שלושה שחקנים זרים עזבו את המועדון השבוע במסגרת שינויים נרחבים בהרכב הקבוצה. סטפן אומאונגה, קונסטנטינוס סוטיריו וקווין סוני כבר מצאו קבוצות חדשות, כאשר הקשר הבלגי סוני ביקש באופן אישי לעזוב את המועדון, בעוד משני השחקנים האחרים לא היו מרוצים מקצועית.
בתגובה למעזיבות, הנהלת המועדון פעלה במהירות והודיעה ביום שני על צירופם של שני שחקנים חדשים – מאוויס צ'יבוטה ואוסיי ברנס. עם זאת, השניים טרם הצטרפו לאימוני הקבוצה ולא יהיו זמינים למאמן סלובודן דראפיץ' במשחק הקרוב בשבת מול עירוני קריית שמונה.
כתוצאה מכך, סגל הזרים של סכנין למשחק הקרוב מצומצם לשלושה שחקנים בלבד: החלוץ אלכסנדר ראמלינגום, המוביל את טבלת הכובשים של הקבוצה עם שלושה שערים, ג'יאנדו פוקס ומת'יו קודג'ו. שלושת השחקנים הזרים צפויים לפתוח בהרכב הראשון.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
בזירה המקומית, אחמד סלמן, שהופיע כמחליף בשני המשחקים האחרונים, ממשיך להוכיח את עצמו כשחקן מפתח בקבוצה. סלמן, שכבש עד כה שני שערים העונה, מחזיק בתואר סגן מלך שערי הקבוצה, כשרק ראמלינגום הצליח לכבוש יותר ממנו העונה.