מבזקים

בן גביר קורא להדיח את היועמ"שית בהרב-מיארה

יו"ר מפלגת עוצמה יהודית, חבר הכנסת איתמר בן גביר, יצא היום בקריאה חריפה להדחתה המיידית של היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, בעקבות התנהלותה בישיבת הממשלה.

בן גביר התייחס בחריפות למה שכינה "המופע הפוליטי" של היועצת המשפטית במהלך ישיבת הממשלה, והביע תמיהה על כך שטרם ננקטו צעדים להדחתה. "רואה את הדיווחים על המופע הפוליטי של היועמ"שית בישיבת הממשלה", אמר בן גביר, "ושואל דבר אחד: למה במקום לחכות שהיא תשלח את כולכם לכלא, אתם לא מדיחים אותה כבר?"

דבריו של בן גביר כללו אזהרה מפני תרחיש עתידי שבו היועצת המשפטית עלולה לפעול נגד חברי הממשלה, כשהוא קורא לפיטוריה לאלתר. התבטאותו של יו"ר עוצמה יהודית משקפת את המתיחות המתמשכת בין הדרג הפוליטי לבין המערכת המשפטית.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

ההתבטאות החריפה של בן גביר הגיעה על רקע דיווחים אודות התנהלותה של בהרב-מיארה בישיבת הממשלה, כאשר הוא מייחס לה מניעים פוליטיים בפעולותיה במסגרת תפקידה כיועצת משפטית לממשלה.

8 תגובות

  1. סצק קצ הוא כולו רעש וצלצולים שלא עושה כלום. בכל מקום עבודה יש אחד שצועק הרבה, עושה הרבה רוח וכאילו נראה שהוא עובד ובסוף הוא עבד על כולם. זה בן גביר, איש של הרבה מלל, הרבה פרובוקציה וסיסמאות ריקות מתוכן. האיש מכור לפרסום ולכותרות ולכן הפרובוקציות. זה שהוא נגד היועמשית זה לא חדש ואפילו משעמם. הוא מתריס אפילו נגד ביבי בשביל כותרות. בוא תראה לי חוק אחד בכל הנפיכה המשפטית שמטרתה לדאוג לחיי ורווחת האזרח הקטן. שום חוק לטיפול ביוקר המחייה, שום חוק לטובת החינוך הכושל בישראל, שום חוק לשיפור מערך הבריאות בישראל שקורס כל חורף, שום חוק לטובת נכים וקשישים. מה כן יש בהפיכה המשטרית? חוק גובים להגדלת תקנים ללא מגבלה כולל שכר לרבנים בערים, חוק השתמטות לחרדים, חוקים שמגדילים את כוחה של הממשלה והשתלטותה על יתר הרשויות, חוקים להשתלטות על התקשורת שלא מוצאת חן בממשלה. אני שואלת האם האזרח שקורס כאן מבחינה ביטחונית וכלכלית לא קודם לכל החרא הזה? מה עם חוקים לטובת האזרחים ולשיפור חייהם???

  2. Gali Zini Leibovich הוא לא מחפש פרובוקציות האיש היחיד שכל מה שהוא אומר הוא צודק,את הרעיון של טראמפ הוא כבר דובר על זה לפני חצי שנה, את הפיקניק של הנוחבות הוא עצר, את הדחת היועומשית הוא זעוק כבר בחודשים הראשונים הממשלה.. לא משנה אוהבים אותו, שונאים אותו, הוא עושה את העבודה

  3. בן גביר .אתה קללה שמהלכת על שתיים הגיע הזמן שתבלע את הלשון שלך שטן בן שטן חלאת אדם .ארור נולדת וארור תמות .

  4. הוא ירד מהכותרות לאחרונה אז הוא צריך פרובוקציה כדי לחזור. הבעיה שהוא קורא להדחתה בערך כל שני חמישי ושבת אז לא מעניין

  5. שידיח את עצמו ואת חבריו כמה שיותר מהר על הזוועות שהעבירו מדינה שלמה ובעיקר על מה שעוברים החטופים והמשפחות החטופים

Back to top button