מבזקים

הרבנות: לפיצה כשרה לפסח נדרשת כמות גבינה גדולה במיוחד

הרבנות הראשית לישראל פרסמה הנחיות חדשות בנוגע לפיצות הכשרות לפסח, במטרה למנוע בלבול בין מוצרי חמץ למוצרים כשרים לפסח. על פי ההנחיות, פיצריות המעוניינות לקבל תעודת כשרות לפסח יידרשו לבצע שינויים משמעותיים במראה הפיצות שלהן.

במסגרת הדרישות החדשות, בעלי העסקים נדרשים להוסיף כמות גבינה גדולה יותר מהמקובל בפיצות רגילות, וכן לשנות את צורתן החיצונית של הפיצות. שינויים אלו נועדו ליצור הבחנה ברורה וחד-משמעית בין פיצות רגילות, המכילות חמץ, לבין פיצות כשרות לפסח.

הדרישה להבדלה חזותית ברורה בין המוצרים משקפת את החשיבות שמייחסת הרבנות הראשית למניעת טעויות בתקופת חג הפסח. השינוי בכמות הגבינה והצורה החיצונית נועד להבטיח כי הצרכנים יוכלו לזהות בקלות את המוצרים הכשרים לפסח.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

2 תגובות

  1. שאלה האם לבן אדם רגיל מותר לאפות מאפים מהבית ולמכור? בלי תעודת בישול או קונדיטוריה?

Back to top button